Vi danner rammen om din næste overnatning i THY i det nordjyske.

Langagergaard Bed & Breakfast er åbnet i et nedlagt landbrug. Et af de ting man først bemærker her, er de stille nætter. Det at opleve den mørke fløjlsbløde stjernehimmel, eller lade blikket vandre ud i horisonten, giver en fantastisk ro.

Vi går meget op i at vejen fra jord til bord er kort. Her har man mulighed for at vise børnene, hvor frugt og bær kommer fra. At hente æg hos hønsene og lave pandekager over bål. At tage på fisketur og tilberede sin egen fangst. Krydderurterne vokser lige uden for døren.

På Langagergaard Bed & Breakfast er der også mange muligheder for at more sig og lege både for store og små. Faciliteterne er der til det, både ude og inde.

Nogle af mulighederne er Bordtennis, boksebold, finde et stille sted og læse en bog, bål, grille, hoppe i trampolin, boldspil, være med til at fodre høns, gæs og hunde og fremstille sin egen marmelade.

Stedet ligger kun 6 km fra Thisted centrum, 4 km til moderne svømmehal. Der er ikke langt til fjorden, hav eller søer.

Beboelsen er i et plan. Vi har 5 dobbelte værelser. Samt 2 familie værelser. Ud over det, er der et stort veludstyret fælles køkken. Med spiseplads. Stor stue med Tv og forskellige spil, PS4, Nintendo Wii, Legetøj og PC.

Der er 3 fælles badeværelser med bruser. Fælles indgang med vaskemaskine og tørretumbler. Gratis Wi-Fi via fibernet, gratis parkering, gratis kaffe, the og de mest almindelige krydderier.

Mulighed for leje af Cykler. Og fiskestænger.