Vi danner rammen om din næste overnatning i THY i det nordjyske.

Og så til drømme priser.

Langagergaard Bed & Breakfast  er placeret midt i naturen. Et af de ting man først bemærker her, er de stille nætter. Det at opleve den mørke fløjlsbløde stjernehimmel, eller lade blikket vandre ud i horisonten og få ro i krop og sjæl.

Vi går meget op i at vejen fra jord til bord er kort. Her har man mulighed for at vise børnene, hvor frugt og bær kommer fra. Lave pandekager over bål.  At tage på fisketur og tilberede sin egen fangst. Krydderurterne vokser lige uden for døren.

I gårdhaven er der rig mulighed for at nyde sin mad. 

På Langagergaard Bed & Breakfast er der mange muligheder for at more sig og lege både for store og små. Faciliteterne er der til det, både ude og inde.

Indenfor i aktivitsrummet er der bordtennis, dart, bob eller stigegolf , I stuen er der forskellige spil. Udenfor er mulighederne mange.  Det er  let  finde et stille sted og læse en bog eller tænde bål, grille, hoppe i trampolin, boldspil, flyve med drage, snuppe en lur i hængekøjerne. Eller bare underholde sig med den venlige kat Rita.

Langagergaard B&B  ligger kun 6 km fra Thisted centrum, 4 km til moderne svømmehal. Der er ikke langt til fjord, hav eller søer. Nationalparken er kun få km her fra. 

Hele B&B er i stueplan. Vi har 5 dobbelte værelser. Samt 2 familie værelser. Ud over det, er der et stort veludstyret fælles køkken, med spiseplads. Stor stue med Tv og forskellige spil og Legetøj.

Der er 3 fælles badeværelser med bruser. Fælles indgang med vaskemaskine og tørretumbler. Gratis Wi-Fi via fibernet, gratis parkering, gratis kaffe, the og kakao.  De mest almindelig ting  som bruges til madlavning  som salt, sukker er i køkkenet  og udenfor er der om sommeren krydderurter.

Der er tag selv morgenmad. 

Som består af:

Kaffe, The og kakao

Cornflaks, havregryn, Rosiner, mandler, sukker, mysli og knækbrød.

Yoghurt, marmelade, smøreost, smør, rugbrød.

Æble og appelsinjuice, mælk.